Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru Garsoniéra • 550 m² bez realitkyPalackého, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj

Palackého, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký krajVybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby25 000 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu zavedený rodinný penzion s restaurací o 10 pokojích (25 lůžek). Penzion je kompletně vybaven a připraven k převzetí od 1. března 2015. Celý objekt, včetně prostorných pokojů a restaurace, prošel rekonstrukcí v roce 2006 při zachování stylu třicátých let. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením se sprchovým koutem nebo vanou. Penzion se nachází v blízkosti Jizerských hor cca 50 m od jablonecké přehrady Mšeno a je obklopen rozlehlou zahradou s přístupem k vodě. V zahradě je letní občerstvení s dětským hřištěm s výhledem na přehradu a přímým vstupem na jablonecký turistický okruh. Začátek upravené běžecké stopy (v létě cyklostezka), která je součástí Jizerské magistrály, se nachází téměř na hranici zahrady penzionu. Penzion je, včetně venkovního parkoviště, vybaven kamerovým systémem a hlídán dohledovou službou. Cena pronájmu za objekt včetně jeho vybavení je 30 000,- Kč měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227155
DispoziceGarsoniéra
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha550
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.