Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyKralická, Praha - Strašnice

Kralická, Praha - Strašnice
Cena2 630 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 282 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


 Prodám byt v OV v Praze 10, Strašnicích, 2+kk (1+1), 60,5 m2. Byt je situován v I. nadzemní podlaží , v klidném činžovním domě, 4 minuty chůze od metra Strašnická. Byt prošel cca před pěti lety celkovou rekonstrukcí, v bytě je plynové etážové topení. Možnost zavedení telefonu , kabelové TV a Internetu (UPC ). V oknech horizontální žaluzie, příprava na zapojení alarmu, v místnostech koberce (na zachovalých dřevěných podlahách), v obývacím pokoji parkety, koupelna + WC + komora, dlažba. Byt je ihned volný a připravený k užívání. Z balkónu je krásný pohled do vnitrobloku s udržovanou klidnou zahradou, na kterou je z domu přístup. Parkování před domem. Dům je ve velmi dobrém stavu (nová střecha, nové rozvody vody, elektřiny i plynu), fungující družstvo vlastníků s vlastními příjmy z nebytových prostor. Další dotazy rád zodpovím telefonicky, emailem, případně osobně.

Cena k jednání : 2.800.000,- Kč (110.000,- EUR)

Rozměry jednotlivých místností:

Obytná kuchyň 16,1 m2

Pokoj 26,0 m2

Předsíň 7,6 m2

Koupelna 3,5 m2

WC 1,2 m2

Komora (kotelna) 1,1 m2

Balkón 3,3 m2

Sklepní kóje 3,0 m2

A beautiful privately owned apartment is for sale in Prague 10, Strasnice. It is a 2 + kitchen, bathroom(1+1), 60.5 m2. The apartment is situated on an elevated ground floor, in a quiet block house, four minutes by foot from the metro station “Strasnicka ”on line A. The space was completely remodeled five years ago. There is a gas etage heating. It is ready for a telephone line, cable TV, and Internet(UPC) to be installed. The windows are covered with Venetian blinds with alarm system ready for installation. The rooms are carpet-covered(on well-preserved wooden floors) with the exception of the living room which is parquet wood-covered and bathroom, toilet, and closet which are tile-covered. The apartment is available and ready for use immediately. There is a balcony which has a beautiful view into the inner yard of the block house with a quiet, well-maintained garden that can be entered from the house. Parking is available in front of the house. Please feel free to contact me with any questions or inquiries you might have about the property. You can easily reach me:

by email at info@motobazar.biz

Price(negotiable): 2.800.000,- Kc (110.000,-Euro)

Measurements of individual rooms:

Kitchen: 16.1 m2

Living room: 26.0 m2

Anteroom: 7.6 m2

Bathroom: 3.5 m2

Toilet room: 1.2 m2

Closet(heating room): 1.1 m2

Balcony: 3.3 m2

Basement storage room: 3.0 m2

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22716
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha60
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.