Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyKe Strouze, Nymburk - Nymburk, Středočeský kraj

Ke Strouze, Nymburk - Nymburk, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 345 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 968 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízím k prodeji kvalitně zrekonstruovaný, slunný a prostorný byt 3+1 o výměře 74 m2 s lodžií 6 m2, který se nachází v Nymburce, ulice Ke Strouze. Byt je v družstevním vlastnictví, anuita je již téměř splacena, je tedy možnost vzít si na tento byt hypotéku. Kuchyň a obývací pokoj jsou orientovány na západní stranu, ložnice a dětský pokoj na východní stranu. Koupelna je oddělena od WC, v obou místnostech je nově obloženo umakartové jádro. Ve všech místnostech je plovoucí podlaha, kromě jednoho pokoje, který je vybaven kobercem. Čelní stěna koupelny a WC je obložena laminátovou dýhou imitace dřeva, taktéž i zárubně dveří. Byt je čistý, velmi dobře udržovaný. Společné prostory jsou také čisté a v dobrém stavu. Do bytu je zavedena tel.linka, internet a kabelová TV.

Byt se nachází v 5. patře panelákového domu s výtahem. Dům prošel částečnou rekonstrukcí (nová střecha, výtah a oprava vstupního prostoru). Do budoucna jsou připraveny fin. prostředky na zateplení domu. Součástí ceny je i kuchyňská linka. Dle dohody je možno přenechat byt částečně zařízený. K bytu náleží sklep. Parkování před domem, v dosahu 5 min. škola, školka, poliklinika a obchody. Před domem je fotbalové hřiště s běžeckou dráhou, kurty a hřiště na beach volejbal.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227203
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha74
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.