Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 40 m² bez realitkyPraha - Chodov

Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné11 490 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce13 390 Kč


ATRAKTIVNÍ NABÍDKA HEZKÉHO BYTU PO REKONSTRUKCI 2+1 PRAHA 4 -v blízkosti metra. Jde o světlý byt s výhledem, k dispozici v bytě je také infrasauna. Vše nové-štuky,malby,obklady.Byt má ložnici s manželskou postelí a nábytkem, obývací pokoj s obklady z kameniva, krbem, vybavená kuchyň. Novější koupelna se sprchou a wc. Dům má celkem 12 pater, zateplen, nový výtah.Parkování možno před domem. V okolí supermarket Billa, Penny market, Albert. Restaurace, MÚ Prahy 11, lékaři. V dostupnosti také Aquapark a fitness Čestlice, Fitness club BBC-( solárium, vířivka, sauna) 1 stanice autobusem. Výhodná lokalita pro sport, nordwallking, běh,kolo, procházky do nedalekého Milíčovského lesa.V létě Hostivařská přehrada. Autobusová zastávka před domem. 2 stanice autobusem na metro Opatov, 1 stanice na metro Háje.Byt je plně zařízen. Nový nábytek a spotřebiče.Vše na smlouvu, dlouhodobě, požaduji seriózní jednání. Kauce 1 měsíční nájem. Elektřina je již zahrnuta v poplatcích 2999kč. Požaduji nekuřáky, max. 2 lidi . Cizincům mohu dát potvrzení o pobytu.

I offer luxury 2+1 flat after reconstruction 2013. The flat has kitchen, living room with fireplace. Bedroom. New luxury bathroom with shower. Kitchen has new fridge, cooker, washmaschine. In the flat is also new infra SAUNA. The flat is in the 10 floor. Locality perfect-only one bus stop to underground Háje or 2 bus stops to Opatov underground. The near Milicov forest is perfect for nordwalking,run etc. Also is not far away Aquapark Čestlice, fitness Čestlice and BBC club-one bus stop! Supermarket Penny, Billa, Albert. The bus stop 50 meters from house. Parking is possible. The contract of course, longer rent term, deposit 1 mouth rent. Eletricity is included in the services. Free from 1.7.2019. Suitable for max. 2 people, no smokers, no pets.

I will give foreigners a residence permit .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227222
Dispozice2+1
Dostupné od1. 4. 2020
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
Podlaží10
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.