Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyPaříkova, Praha - Vysočany

Paříkova, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


byt 2+kk s balkónem a šatnou ve 4.p novostavby na Praze 9 - Vysočany 1.minutu pěšky na metro B Vysočanská. Byt se nabízí jako částečně zařízený: Nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči ( myčka nádobí, horko-vzdušná trouba, 4plotýnková sklo-keramická varná deska, digestoř, lednice s mrazákem, pračka, stůl k PC, židle k PC, dvě komody,pračka, předsíň. Uzamykatelná sklepní kóje na patře. Výborná lokalita se snadnou dostupností do centra města. Možnost pronájmu garážového stání v domě.Kauce 13500

apartment 2 + kk with balcony and walk-in closet in 4.p new building in Prague 9 - Vysočany 1.minutu walk to the subway Vysočanská. Flat is offered as partially furnished: New kitchen with appliances (dishwasher, hot-air oven, 4plotýnková glass-ceramic hob, extractor hood, fridge freezer, washing machine, table PC, computer chairs, two dressers, washer, hallway. lockable cellar on the floor. Excellent location with easy access to the city center. Possibility to rent a parking space in the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227242
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.