Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 149 m² bez realitkyStříbrská, Heřmanova Huť - Vlkýš, Plzeňský kraj

Stříbrská, Heřmanova Huť - Vlkýš, Plzeňský krajVybaveno
Cena1 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 319 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Předmětem prodeje je rodinný dům s nádvořím a zahradou v obci Vlkýš -Heřmanova Huť (v klidné části na konci obce). Jedná se o prostorný, částečně podsklepený dům, který se nachází na oploceném pozemku o velikosti 307 m2. RD o užitné ploše 149 m2 je dispozičně řešen jako 3+kk. V přízemí domu se nachází předsíň se vstupem do sklepa, 1. prostorný pokoj s kuchyňským koutem, 2. pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V 1. patře domu se poté nachází 3. pokoj, podkrovní herna a vstup do půdních prostor. Půda je velice prostorná, vhodná k vestavbě (minimálně 2 další pokoje). Obecní vodovod, splašková kanalizace (Obecním úřadem je připraven projekt napojení objektu na kanalizaci s čističkou - předpokládaná realizace rok 2014), topení plynové - waf, elektrika 220/380W. Nabízená nemovitost stojí na vlastním pozemku, s odděleným nádvořím a zahradou. Na pozemku se nachází pergola k příjemnému posezení, garáž, 2 kolny a suchá toaleta. RD byl do současné doby užíván pouze k rekreaci, avšak je vhodný k trvalému bydlení, bydlet je možno ihned. Nemovitost se nabízí s veškerým vybavením.

Heřmanova Huť se nachází v okrese Plzeň - sever, cca 22 km od Plzně, dobré spojení - jak vlakem, tak autobusem,v obci śe nachází veškerá občanská vybavenost: škola, školka, lékař pošta, množství obchodů, restaurační zařízení, nové volnočasové hřiště pro děti a mládež - množství prolézaček, pískoviště, u-rampy, okruh na kolečkové bruslení, fotbalové hřiště

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227353
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha149
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.