Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 75 m² bez realitkyMěchenická, Praha - Záběhlice

Měchenická, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 4+1 po rekonstrukci - velikost 75 m2 v šestém nadzemním podlaží z devíti v cihlovém domě s výtahem. Byt se nachází na Spořilově v Měchenické ulici, jedná se o klidné místo s veškerou občanskou vybaveností, v bezprostřední blízkosti se nachází školka i škola, cca 4 min. od domu je zastávka tramvají č. 11, 6 a 56, spojení do centra-(Muzeum) -18 min, dále autobusy na metro C-Roztyly - 5 min. V okolí je hodně zeleně, Hamerský rybník, u kterého se nachází sportovní areál Hamrsport.

Dispozice bytu: 4 samostatné obytné místnosti, u jedné je kuchyň s oknem, samostatné WC, koupelna s vanou, lodžie, sklep.

V celém bytě jsou plastová okna, vnitřní žaluzie, ve dvou místnostech je klimatizace. Byt je částečně zařízen - moderní dřevěná kuchyň na míru se spotřebiči (lednička s mrazákem, sklokeramická varná deska, vestavěná trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, pračka), v jedné místnosti jsou vestavěné skříně a jídelní stůl s židlemi (možno vyklidit), na chodbě jsou skříně na míru - celkově je v bytě hodně úložného prostoru. 3 místnosti jsou prázdné. V kuchyni, koupelně a WC je dlažba, v ostatních místnostech a na chodbě jsou koberce.

V bytě je k dispozici společná televizní anténa, dále je možnost připojení internetu, kabelové televize a pevné tel. linky prostřednictví UPC, kabelový rozvod do místností je připraven.

Nájemné-13000,-Kč za měsíc + zúčtovatelné poplatky za služby (teplo+T+S voda, úklid spol. prostor, odpadky, výtah, spol.el.e.) dle počtu osob (1 osoba 1700,-Kč +500,-Kč za každou další osobu) + el. energie v bytě(převod na nájemce).

Vratná kauce ve výši 1 nájmu splatná při podpisu smlouvy.Tel.728883602, mail h.volna@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227452
Dispozice4+1
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.