Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 54 m² bez realitkyHeřmanova, Praha - Holešovice

Heřmanova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč


Pronajmu (od 1.dubna 2014) velmi světlý byt v 5.patře s výtahem, ideální pro pár, jedna velká obytná místnost(okna směrovaná na jih), kuchyň s jídelnou a spíží a balkonem, chodba s vestavěnými skříněmi a komorou, koupelna s WC. Po kompletní rekonstrukci, původní dřevěná okna, původní parkety, v kuchyni kombinace plovoucí podlahy a dlažby. Vybavení bytu: komplet nábytek, pračka, varná deska a trouba na el., americká lednice s výrobníkem ledu.

Rent apartment(ready to move in), at 5. floor with elevator, ideal for a couple, one big living room, kitchen, dining room and pantry, hallway with built-in cupboards and pantry, bathroom with toilet and balcony. If you are interested can also rent a garage 20 meters from the entrance to the house. After a complete renovation, the original wooden windows, wooden floors, kitchen combination laminate flooring and paving. Amenities: complete furniture, washing machine, hob and electric oven, American fridge with icemaker.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227598
Dispozice1+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.