Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyVorařská, Praha - Modřany

Vorařská, Praha - ModřanyVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 180 Kč


Nově zařízený a vybavený byt 2+kk s oddělenými pokoji - 60 m² v novostavbě komplexu Belárie. Včetně garážového stání. Orientace bytu na J = krásně slunný byt. Výborná dopravní dostupnost do centra 100m od tramvaje. Byt je kompletně zařízený a připravený k nastěhování. Disponuje nově zařízenou kuchyňskou linkou včetně lednice s mrazákem, varné desky, myčky nádobí, mikrovlnné trouby a varné konvice. Koupelna s vanou včetně pračky. Ložnice a obývací pokoj vybaven nábytkem. Bezpečnostní dveře. Bezbariérový přístup. Bezpečnostní elektrické rolety na všech oknech. Díky okolním možnostem sportovního využití doporučujeme zejména ale nejen pro sportovní nadšence. Zákaz kouření vně bytu!. K nastěhování od 1.1.2014

New apartment 2 + kk with twin rooms, 60 m² including a garage in a new residential complex in a quiet part Belárie Modřany. Orientation to the J = very sunny apartment. Excellent transport links to the city center 100 meters from the tramway. The apartment is fully furnished and ready for occupancy. It has a newly refurbished kitchen including fridge freezer, hob, dishwasher, microwave and kettle. Bathroom with bath including washing machine. Bedroom and living room furnished. Security doors. Wheelchair access. Thanks to the ambient possibilities of sport activities but not recommended especially for sports enthusiasts. No smoking outside the apartment!. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227669
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.