Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyHoloubkov - Holoubkov, Plzeňský kraj

Holoubkov - Holoubkov, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena870 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 732 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej / pronájem bytu v osobním vlastnictví od 1.3.2013. Právní náležitosti prodeje a převodu zajištěny.

Byt je v 5.patře orientace na severozápad - byt se v létě nepřehřívá. Rok výstavby 1992. Údržba domu je zajišťována bytovým družstvem. Dům má vlastní, novou plynovou kotelnu a nový výtah pro 4 osoby/320 kg. Je plánována kompletní výměna oken a zateplení budovy v průběhu 3-5 let z fondu oprav. Větší parkoviště před domem. Klidné bydlení, slušní sousedé.

Obývací pokoj s balkonem a ložnice leží směrem na západ, kuchyň, pracovna a dětský pokoj na sever. V bytě je původní umakartové jádro s WC a koupelnou obložené zvenčí sádrokartonem. Vše v dobrém stavu.

Byt je z větší části kompletně vybaven starším nábytkem, kuchyňskou linkou, novou aut.pračkou, velkou lednicí a koberci. Po dohodě lze část nebo všechno zařízení bytu vystěhovat.

Byt leží v obci obklopené lesy ve známé houbařské oblasti. Nenáročné cyklistické trasy, v klidném prostředí, asi 30 km od Berounky. V obci jsou dva rybníky, jeden nově rekonstruovaný, další, menší rybník se saunou a restaurací je vzdálen asi 3 km. Do vzdálenosti 8 km tři větší autocampy s možností ubytování a stravování. Koupaliště s otevřeným a krytým bazénem 8 km v Rokycanech.

Studánka s vodou vhodnou pro kojence a děti 4,5 km.

V místě je obecní úřad, dvě prodejny potravin a drogerie, dvě restaurace a hotel, zastávky autobusu a pošta do vzdálenosti 300 m od bytu. Vlakové nádraží a pizzerie asi 800 m. Dobré spojení do Plzně, Rokycan i Prahy.

V místě jsou tři velké strojařské a jedna elektrotechnická firma, mimo obývanou část obce . Ve vzdálenosti 1,5 až 5 km jsou další čtyři větší a velké firmy. Firmy neznečisťují ovzduší ani okolní prostředí, nezatěžují hlukem.

Supermarkety, větší prodejny, úřady a služby jsou v asi 8 km vzdálených Rokycanech. Do Plzně 25 km, do Prahy 60 km.

Obcí prochází původní hlavní silnice Plzeň – Praha. Ve vzdálenosti 3 km je dálniční přípojka. Dobrý signál pro mobilní telefony všech provozovatelů.

Pronájem 9700,- Kč/měs. Včetně záloh za energie, TÚV a fond oprav.

Možnost pronájmu s uzavřením předkupní smlouvy (smlouva o budoucí smlouvě kupní) na dobu max. 3 roky do doby prodeje. Záloha 100 000,- Kč. Při prodeji je od základní ceny bytu odečítán dosud zaplacený nájem bez záloh na energie, TÚV a fond oprav.

Zavedená přípojka Internetu: 350,- Kč/měs.

Společná TV anténa

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227835
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha69
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.