Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu • 750 m² bez realitkySulice - Sulice, Středočeský kraj

Sulice - Sulice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné54 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč


Nabízíme pronájem rodinného domu(750 m2) se zahradou (1700 m2) či sídla firmy s dispozicí 12+1 v obci Nechánice - Sulice od majitele. Nemovitost se nachází na upraveném pozemku v klidné a moderní zástavbě rodinných domů. Dům je velmi dobře řešen, má velkou terasou s kolonami, balkon, vnitřní krb a garáž pro 4 auta a je celý podsklepený. V přízemí domu je k dispozici obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, 2x pokoj, koupelna s toaletou, samostatná toaleta, spíž a chodba. V podkroví lze využít 9x pokoj, dvě koupelny, terasu a balkon.

Dům je částečně podsklepen. Ve sklepě se nachází veškeré technické místnosti (kotelna, prádelna) a je zde také připravena místnost pro bazén a fitness. Dům je zařízen vestavěnými skříněmi. Plovoucí podlahy, dlažba. Napojení na veškeré IS + vlastní studna. Klidné bydlení v přírodě a přitom velmi dobrá dopravní dostupnost do Prahy, autem 5 minut nájezd na Pražský okruh a D1, BUS PID 30 minut na metro C- Budějovická. V případě dlouhodobějšího pronájmu lze snížit cenu pronájmu. Cena je uvedená bez poplatků

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228043
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha750
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.