Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyVarenská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Varenská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 700 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč


Nabízíme pronájem bytu 3 + 1 o výměře 68 m2 v osobním vlastnictví na ulici Varenská 36, poblíž obchodního centra Futurum. Byt se nachází v panelovém domě ve 14. patře (předposlední patro), dům je po celkové revitalizaci (2 vysocerychlostní nákladní výtahy, vstup, plastová okna, zateplení, měřiče spotřeby vody, topení). Dům je vybaven kamerovým systémem. Parkování před a za domem. Byt je velmi slunný s krásným výhledem. Součástí bytu je zasklená lodžie se vstupem z kuchyně a komora na společné uzamykatelné chodbě. Byt je v původním stavu, velmi udržovaný. Jeden pokoj (obývací) je průchozí, velká čtvercová kuchyň. Dobrá dopravní obslužnost (blízko centra), občanská vybavenost (obchody, pošta, škola, školka, park aj.). Byt je možné pronajmout i se zařízením dle potřeby (lednice, mikrovlnka, postele, stůl, židle, rohová lavice, gauč, obývací stěna aj.), popř. lze jej celý vyklidit.

Nájem činí 6700 + 2100 za energie (voda, elektřina, plyn) za měsíc. Vratná kauce dva nájmy. Preferujeme dlouhodobý pronájem, popř. bydlení pro studenty. Byt k dispozici od května 2014. Není možnost trvalého pobytu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228137
Dispozice3+1
Podlaží14
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.