Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyJivenská, Praha - Michle

Rezervováno
Jivenská, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Od 1.11.2018 nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 1KK v Praze 4-Michli ve 2.NP s výtahem, ulice Jivenská. Byt je částečně zařízený. Společný balkón na chodbě. Byt i dům po částečné rekonstrukci. Byt je vymalován.

Byt se skládá z hlavního pokoje, chodbičky a koupelny s umyvadlem, WC a sprchovým koutem. V bytě je kuchyňská linka se dřezem, lednicí s mrazákem, dvouplotýnkou a odsavačem par (umístěno v prostorné chodbičce mimo hlavní pokoj). V koupelně je ještě pračka a otopný žebřík. V hlavním pokoji nová WAF kamna (na fotce jsou stará).

Dobré spojení – MHD u bytu (tramvaj na metro I.P.Pavlova 10 mins, bus na metro Budějovická 5 mins aj.). U domu obchod Žabka a Tesco Express.

Cena: nájem 9500,- plus poplatky 2500,-/měsíc (poplatky = zálohy na el., plyn, vodné/stočné, poplatky za odpad, výtah..), tj.celková cena včetně poplatků je 12000-/měsíc. Poplatky lze upravit na základě reálné spotřeby.

Nekuřáci. Bez zvířat.

Vratná kauce ve výši jednoho nájmu včetně poplatků, tj.12000,-.

Small flat 1kk, available from 1.2.2017, 31m2, for long-time rent in Prague 4 – Michle on 2nd floor with the lift. Flat and tenement house are partially reconstructed. Shared balcony on a hall.

The main room with WAF heating. Bathroom with WC, sink, shower bath, heating ladder and wash-mashine. Kitchen units with sink, double hotplate and fridge. The flat is unfurnished.

Free parking inside/around of the house. MHD near the house (tram, bus), for example 10 mins by tram to metro I.P.Pavlova, 5 mins by bus to metro Budejovicka..

Total price CZK 10.500,- per month {fees included, eventually changes based on real consumption}.

Non-smokers. Without animals.

Refundable deposit 10500,-.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228272
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 11. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha31
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.