Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyKabešova, Praha - Hloubětín

Kabešova, Praha - HloubětínVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk v komplexu Nová Harfa III., Praha 9. Hezký výhled do nově upraveného okolí. K bytu náleží balkon o velikosti 5m2 a 1 garážové stání v suterénu domu (vjezd na čip). Základní služby a MHD v docházkové vzdálenosti (cca 2 min. chůze). Byt je kompletně čerstvě vymalován a zařízen zánovním nábytkem a vybavením (kožená sedací souprava v obývacím pokoji, ložnice, kuchyň na míru včetně veškerých běžných vestavných spotřebičů, v koupelně vana a automatická pračka, vestavná skříň v předsíni). V předsíni je dále k dispozici oddělená úložná komora. Byt je chráněn pancéřovanými dveřmi s trojbodovým bezpečnostním zámkem. Cena včetně pronájmu garážového stání. Preferuji dlouhodobý pronájem, nejlépe bez dětí a zvířat.

Prohlídky: ihned. K nastěhování: ihned.

Offer long-term lease 2 bedroom apartment in a complex Nová Harfa III., Prague 9. Nice view of the newly revised nearby. The apartment has a balcony the size of 5 square meters and 1 garage in the basement of the building (entrance on chip). Basic services and public transportation within walking distance (2 min. Walk). The apartment is freshly painted and fully furnished by almost new furniture and equipment (leather sofa in the living room, bedroom, kitchen includs all conventional built-in appliances, bathroom with shower and washing machine, built-in wardrobe in the hall). The hall is also a separate storage room. The apartment is protected by armored doors with three-point safety lock. Price includes rent of a garage. I prefer long-term lease, preferably without children and animals. 

Offer long-term lease 2 bedroom apartment in a complex Nová Harfa III., Prague 9. Nice view of the newly revised nearby. The apartment has a balcony the size of 5 square meters and 1 garage in the basement of the building (entrance on chip). Basic services and public transportation within walking distance (2 min. Walk). The apartment is fully furnished and freshly painted almost new furniture and equipment (leather sofa in the living room, bedrooms, kitchens, including all conventional built-in appliances, bathroom with shower and washing machine, built-in wardrobe in the hall). The hall is also a separate storage room. The apartment is protected by armored doors with three-point safety lock. Price includes rent a garage. I prefer long-term lease, preferably without children and animals.

Tours: immediately. To move: immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22829
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyOstatní
Plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.