Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyBayerova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Bayerova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč


2+kk: byt 9, volný od 1.8.2015, 1. patro, cca 40 m2, cena pronájmu 12.000,-/měsíc + 1.200,-/energie

Byt 2+kk s rozměry zhruba 40 m2 je určený pro dvě osoby. Skládá se z malé předsíně, velmi prostorné obytné části s kuchyňským koutem a komorou, z ložnice a koupelny.

Vybavení obytné části je pohovka, konferenční stolek, jídelní stůl se židlemi a televize se satelitem. Kuchyňská linka je opatřena veškerými potřebnými spotřebiči – lednice, mrazák, myčka, sporák s troubou. Ložnice s parketovou podlahou má manželskou postel a velkou skříň. V koupelně se nachází umyvadlo, toaleta, bidet, vana a pračka.

Dům, ve kterém se byt nalézá právě prošel celkovou rekonstrukcí - zateplen (16 cm - fasáda), dřevěná nová okna. Dům je situovaný v klidné ulici, přičemž se do centra dostanou nájemníci během chvíle. V blízkosti je veškerá sociální vybavenost - obchody, školy, MHD a park Lužánky.

Jsme majitelé.

2 + kk: flat 9, free on 1.8.2015, 1st floor, 40 m2, the price of rent 12,000, - / month + 1.200, - / energy

2 bedroom apartment with dimensions of about 40 m2 is designed for two people. It consists of a small entrance hall, spacious living area with kitchen and pantry, bedroom and bathroom.

Equipment residential section sofa, coffee table, dining table with chairs and satellite TV. Kitchen is equipped with all necessary appliances - fridge, freezer, dishwasher, stove with oven. Bedrooms with parquet flooring has a double bed and a large closet. The bathroom has a sink, toilet, bidet, bath and washing machine.

The TV is with a satellite already inclusive in the price. Internet is possible to make, you only need to activate it with making a contract with the company which provides it, we can help you with this. The internet costs is about 500 czk a month.

The house is located about 5 mins from city centre near the park Lužánky.

We are owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228398
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.