Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyJakubská, Praha - Staré Město

Jakubská, Praha - Staré MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Majitel nabízí k dlouhodobému pronájmu částečně zařízený byt 2+1 (průchozí pokoje), po rekonstrukci o velikosti 65m2, ve 2. patře barokního domu (bez výtahu), s okny do tiché ulice, v centru Prahy, pár kroků od obchodního domu Kotva. Nové parkety, dlažba, kuchyňská linka, koupelna se sprchovým koutem a WC. K vybavení patří lednice, pračka a šatní skříň (dle dohody je možno dodat sedací soupravu, postel, stůl, židle). Kuchyňská linka s plynovým sporákem a elektrickou troubou (bez myčky). Topení i teplá voda je vlastním plynovým kotlem. Kuchyň, koupelna a chodba - podlahové vytápění. Parkování v garážích nákupního centra Palladium nebo Kotva. Výborná dopravní poloha přímo na metru B - Náměstí Republiky. Volné ihned.

Cena: nájem 16.000,-Kč/měs. + poplatky 2.000,-Kč Kč (vodné a stočné, komun. odpad, úklid a elektřina spol. prostor) + spotřeba elektřiny a plynu bytu se převádí na nájemníky - 2 osoby cca 2.000,-Kč. Tzn., že celková cena bytu za měsíc je dle spotřeby cca 20.000,-Kč(?). Nájem je fixní, ostatní poplatky jsou zúčtovatelné dle spotřeby nájemníků. Při podpisu nájemní smlouvy se platí kauce ve výši 18.000,-Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228418
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.