Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 71 m² bez realitkyWichterlova, Praha - Libeň

Wichterlova, Praha - LibeňVybaveno
Cena3 270 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 868 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji pěkný byt 2+kk v OV o výměře 71m2 + 6,8m2 balkon. Byt se nachází v 2.NP cihlového domu s výtahem, novostavbě z r. 2004. Byt je v docházkové vzdálenosti metra C Ládví (3 minuty pěšky), umožňující rychlou dopravu (metro, tram, bus) do centra Prahy (10 - 15 minut).

Součástí bytu je velký obývací prostor s kuchyňským koutem (37m2), ložnice (18m2), WC, koupelna, balkon (6,8m2) a velkorysý prostor zádveří (11m2), který je možné využít například jako komoru, pracovní kout nebo i místo pro příležitostné přespání. K bytu přísluší také podíly na společných prostorech domu, včetně možnosti spoluvyužívat 2 komory (společné pro patro - cca 5 bytu).

Dům se nachází v klidné oblasti nové zástavby (Galerie nad Vltavou) v sousedství areálu Akademie věd České republiky. V bezprostředním okolí domu je dostatek zeleně – rozlehlý lesopark Okrouhlík (přírodní památka) a další malý park přímo před domem. Dobrá občanská vybavenost - škola, školka, obchody, lékárna, kino, zdrav. středisko v okolí (500 metru).

Byt je prodáván kompletně vybavený, včetně třívrstvé dřevěné podlahy, kuchyňské linky se spotřebiči, velké TV, pračky a veškerého nábytku. Před domem lze celoročně bezproblémově parkovat.

Nemáme zájem o služby RK.

We are offering nice 1-bedroom flat with 71m2 + 6,8m balcony situated in the 2nd floor of brick building built in 2005. Flat is located in walking distance from subway station Ladvi with great transport accessibility to the centre of Prague (10-15 min.)

There is a large living room with kitchen corner (37m2), bedroom (18m2), WC, bathroom, balcony and large hall (11m) which could be used as storage or working place. There are additional storerooms in the house for common use.

House is located in very nice and calm area nearby the greenery (natural area Okrouhlik) in neighborhood of Czech academy of science. Full amenities (kindergarten, primary school, shops, cinema, pharmacy, health care) are in the immediate proximity of the house.

The flat is fully equipped and furnished including wooden floor, kitchen unit with inbuilt appliances, large TV and washer. There is a parking lot in front of the house available during the whole year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228575
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha71
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.