Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyNa Petynce, Praha - Břevnov

Na Petynce, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné24 800 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu luxusní byt 3+kk 68m2 s balkonem 8m2 a dvěma garážovými stáními, nacházející se v 1. patře (3. nadzemní podlaží) luxusní novostavby Kajetánka v Praze 6 - Břevnov, ul. na Petynce. Částečně zařízený byt má dvě samostatné ložnice, je vybaven kuchyňskou linkou (myčka, indukční sporák, lednice, mrazák), v předsíních a ložnici vestavěné skříně, koupelnu (vana, umyvadlo, toaleta), samostatné WC a místnost na pračku. Byt má výhled na zahradu Kajetánka a Břevnov, objekt je střežen kamerovým systémem. Byt je možné dozařídit. V ceně pronájmu jsou jsou dvě podzemní garážová stání a sklep.

A two bedroom, one bathroom apartment (3+kk 68m2 with balcony 8m2) within Kajetanka Park, part of the luxury Kajetanka resort. This apartment includes an inviting living and dining area, fitted kitchen with integrated appliances, wooden flooring, fitted bedroom storage, modern bathroom suite, guest toilet and washing machine room and private balcony. The apartment has a view of the Kajetánka and Břevnov gardens, the house is guarded by a camera system. The apartment can be furnished. The price includes two underground garages and a cellar.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228610
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.