Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 83 m² bez realitkyPoštovní, Horní Slavkov - Horní Slavkov, Karlovarský kraj

Poštovní, Horní Slavkov - Horní Slavkov, Karlovarský kraj
Cena1 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 218 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Moderní bytový dům umístěný v centru města vznikl celkovou rekonstrukcí bývalého Městského úřadu. Nabízený byt je ve stavu nedokončený. Byt tedy nemá podlahy, dveře, obklady, dlažby, vybavení koupelny. Díky tomu může zákazník byt dokončit zcela dle svých představ. Může se přitom opřít o špičkovou práci zhotovitele rekonstrukce fy. ISSO – Inženýrské stavby Sokolov a architektonického ateliéru Vystyd (Cheb).

Byt oplývá prostorem. Po vstupu do bytu se ocitneme v chodbě (14 m2), odkud se dostaneme do dvou pokojů (12,6 a 8,2 m2), koupelny (5 m2), WC (1,1 m2) a do obýváku s kuchyňkým koutem (31 m2). Z obýváku se dostaneme do třetího pokoje (15 m2). K bytu náleží sklepní kóje a parkovací místo.

Kromě možnosti dostavby na míru je hlavní předností bytu poloha ve středně velkém městě uprostřed CHKO Slavkovský les, přitom na dosah Sokolovu a Karlovým Varům. Ve městě je veškerá občanská vybavenost, supermarket Tesco, řada průmyslových podniků. Byt Vám zajistí moderní a klidné bydlení.

Dům je třípodlažní, částečně podsklepený, zastřešený valbovou střechou. Je pravidelného obdélného půdorysu s později doplněným přístavkem vstupního vestibulu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228633
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha83
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.