Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyKarla Tomana, Kladno - Kladno, Středočeský kraj

Karla Tomana, Kladno - Kladno, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena789 900 Kč

Tato nemovitost již od 3 350 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím Vám prostorný slunný byt, družstevní, o celkové rozloze 35 metrů čtverečních, dispozičně 1+KK, (možno přestavit na 2+KK). Byt se nachází v Kladně - Rozdělov, ul. Karla Tomana. Plastová okna + žaluzie, byt zachovalý, stoupačky v plastu, bezpečnostní dveře, nový koberec, 5. patro ze sedmi, s výtahem. V bytě zavedena telefonní přípojka, kabelová televize a internet. Dům je nově zateplen, možnost parkování přímo před domem, klidná lokalita. Byt má k dispozici samostatný sklep. Možný okamžitý převod do OV. MHD, bus cca 5 min. od domu (směr Praha několikrát do hodiny), v blízkosti les. Občanská vybavenost (škola, školka, 2 večerky přímo u domu, supermarket cca 5 min. chůze). Poplatky 2 200,- (služby, voda, topení apod.) + elektrika. Byt nyní zcela vybaven, dohodou možný částečný odkup nábytku/zařízení. Vřele doporučuji.

Předsíně velmi prostorná, WC nové antibakteriální, do koupelny je možné dát pračku, v předsíni dvě vestavěné skříně až do stropu. Kuchyň s vestavěnou skříní, sporák, dostatek místa pro lednici a doplňkové skříňky a mnoho dalšího.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228658
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.