Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitky9. května, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský kraj

9. května, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč


Byt je v 1. patře cihlového domu ve staré zástavbě na jižním svahu kousek od školky v Mníšku pod Brdy. Byt je prostorný, světlý (okna orientována na jih a západ), v nižší zástavbě. Byt je po celkové rekonstrukci s novými okny (3skla) a na dům je zateplen. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči (deska, trouba, lednice). Jde o příležitost pro všechny, kteří ocení pohodlí "nového" bytu v příjemném prostředí kousek od brdských lesů. Veškerá občanská vybavenost v pěší dostupnosti vč. školky, obchodů, zastávky PID (5 min.) i sportovního areálu, dětské hřiště hned u domu, centrum Prahy autem 20 minut, PID 30min. Dům v jednosměrné ulici s malým provozem a zónou pro parkování. K nastěhování ihned.

Dispozice: předsíň (2 m²), koupelna se sprchovým koutem s hlubokou vaničkou a WC (6 m²), kuchyň (5m2), pokoj s francouzským oknem (16 m²), pokoj s oknem a vstupem na balkon (16m2), pokoj s 2 okny (13 m²-průchozí pokoj). K bytu náleží také sklep (7 m2).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228747
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.