Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyMikanova, Praha - Záběhlice

Mikanova, Praha - ZáběhliceVybaveno
Cena3 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 762 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji atraktivní cihlový byt o dispozici 2+kk s prostornou předzahrádkou v klidné části Prahy 10, Záběhlice. Dominantními výhodami nemovitosti jsou dobré dispoziční řešení bytu s dostatkem úložných prostor, vynikající stav domu i bytu, kvalitně řešené okolí projektu a lokalita s kompletní občanskou vybaveností. Z centrální haly se vstupuje do obou obytných místností, vnitřní komory a koupelny. Větší z místností kombinuje obytný pokoj s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje se vstupuje také na terasu s předzahrádkou (93 m²). Druhá z místností slouží jako ložnice. Byt je vkusně a účelově zařízený, kvalitní jsou použité povrchové úpravy, sanita i zabudované spotřebiče. Prostorná vestavěná skříně v ložnici a samostatně řešená komora poskytují potřebné úložné prostory. Kuchyně je vybavena moderní linkou a vestavěnými spotřebiči na míru. Koupelna je spojena s toaletou. V ceně nemovitosti je parkovací stání v suterenních prostorách domu.

Byt se nachází v časem prověřené novostavbě z roku 2006 s řadou moderních technických prvků. Bezpečí majitelů bytů chrání masivní železné dveře na chip a bezpečnostní kamerový systém. Ve společných prostorách domu najdeme kočárkárnu i kolárnu. Do domu je zavedena kabelová televize a internet od společnosti UPC.

Nemovitost se nachází v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností. V docházkové vzdálenosti je nákupní a zábavní centrum Hostivař, škola, školka, pošta i zdravotní středisko. Nedaleko je sportovní a rekreační centrum Hamr, squash, tenis, bowling. Na břehu rybníku Hamr najdeme i nefalšovaný vinný sklípek. Stanice MHD 2 min chůze od domu, stanice metra A Skalka 7 minut jízdy MHD. Lokalitu křižuje také noční tramvajové linka č. 57 a 59.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228788
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.