Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyMajakovského, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský kraj

Majakovského, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné4 500 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Pronajmu částečně zařízený byt 2+1 v klidném a tichém domě v Karlových Varech, Rybářích, Majakovského ulice. Byt je ve 3. patře cihlového domu bez výtahu. Rozloha samotného bytu 60m2 (1.pokoj 21 m2, 2. pokoj 15m2, kuchyň 13 m2, předsíň 7m2, koupelna 3m2, WC 1m2). K bytu náleží velký sklep. Byt je po částečné rekonstrukci, plastová okna, nové radiátory a vlastní plynový kotel. Byt je částečně zařízen, lednice, pračka, mikrovlná trouba, nábytek, postel, zánovní kuchyňská linka,.. Byt je možné po domluvě pronajmout také nezařízený. Za domem je uzavřený dvorek vhodný např. k věšení prádla. Dům je po kompletní rekonstrukci (zateplení fasády, vchodové dveře, zvonky, osvětlení chodeb, střecha, dvorek s nově položenou zámeckou dlažbou,..).

Parkovat je možno bezproblémově a bezplatně v okolí domu, nebo za poplatek v krytých garážích 100 m. od domu. V okolí veškerá občanská vybavenost škola, školka, pošta, zdr.středisko, MHD, Kaufland, Lidl, vlakové nádraží. Do centra KV pěšky 15 minut.

Cena pronájmu 4500,- bez poplatků, které činí cca. 3800,- pro 3.členou domácnost. Pronájem možný i krátkodobě, např.do června pro studenty.

Při podpisu smlouvy vratná kauce 15000,- Kč.

Byt volný od 1.2.2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228866
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.