Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 6+1 • 195 m² bez realitkyPivovarská, Kosoř - Kosoř, Středočeský kraj

Pivovarská, Kosoř - Kosoř, Středočeský kraj
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmeme patrový dům 6+2 se zahradou 800 m2, v CHKO Český kras, 1 km od Prahy, plně podsklepený. 6 samostatných neprůchozích pokojů, 2x vybavená kuchyň, 2x koupelna s vanou, 2 x samostané WC, balkon, velká garáž (až 2 auta) + 2 parkovací místa na zahradě, užitná plocha 190 m2. Vytápění plynovým kotlem. Ihned k pronájmu přímým zájemcům, jen nekuřákům (příp. možnost kouření výhradně na balkoně). Ideální pro rodinu s dětmi. Vhodný i pro firmu nebo studenty. V klidné části obce Kosoř (stará zástavba), 5 minut pěšky na zastávku autobusu, 8 min. autobusem do Prahy – Radotína a odtud navazující vlakové spojení (Smíchovské nádraží 9 min., Praha hl.n. 17 min.). V obci je MŠ, ZŠ, fotbal. hřiště, obchod. V případě zájmu napište, pošleme podrobnější info.

Rent a storey house (6+2) with garden 800 m2, 1 km from Prague, full basement. 6 separate rooms, 2 kitchens, 2 bathrooms, 2 separate toilets, balcony, large garage (up to 2 cars) + 2 parking places in the garden, floor area 190 m2. Gas heating boiler. Ready to rent, non-smokers only (or smoking only on the balcony). Ideal for families with children. Suitable for business or students. In a quiet part of the village Kosoř, 5 minute walk to the bus stop, 8 min. bus ride to Prague - Radotín and from here reasonable train connection (Smíchovské nadrazi station 9 min., Prague main station 17 min.). The village has a kindergarten, primary school, football. course, grocery. In case of your interest, we will provide more detailed info.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228993
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha195
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.