Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyLegerova, Praha - Vinohrady

Legerova, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Cena2 090 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 017 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Přímý majitel nabízí prostorný družstevní byt 2+1 (70 m2), Praha 2 Vinohrady, ul. Legerova. Byt se nachází v 1. patře (2. nadzemní podlaží pětipodlažního cihlového domu). Orientace: 2 pokoje na západ do hlavní ulice (izolační dvouskla), prostorná kuchyně a koupelna s okny na východ, klidný vnitroblok. Stropy 3,5m. Bezpečnostní dveře. Komora. Telefon. Internet. Plyn. Vytápění waw a akumulační el. kamna. Podlahy parkety (pokoje), lino (kuchyne), dlazba (koupelna, wc). Koupelna s vanou a oknem. WC samostatne. Parkování na ulici. Centrum města, veškerá infrastruktura v dosahu. Na předělu Vinohrad a Nového Města. V blízkosti Karlov a park Folimanka. 5 min chůze od metra I. P. Pavlova. Převod do OV zatím ne. Anuita cca 180 tis. Družstvo má vlastní příjmy (reklama, komerční pronájmy). Z realitek prosím netelefonujte, pouze email. Mám zájem o skutečné poptávky reálných klientů, nechci nabízet přes RK.

Direct owner offers spacious cooperative apartment 2+1 (70 m2), Prague 2 Vinohrady, Legerova street. The apartment is located on the 2nd floor of a 5floor brick house. Orientation: 2 rooms to the west (main street, insulation double glazing), spacious kitchen and a bathroom with windows to the east, quiet courtyard. Ceilings 3.5 m. Security doors. Phone. Internet. Gas. Heating local (gas and electrical). Floors: parquet (rooms), linoleum (kitchen), tiles (bathroom, toilet). Bathroom with bath and window. WC separately. Parking on the street. The city center, all the infrastructure available. Situated between the historical New Town and Vinohrady. Near Karlov and Folimanka park. 5 min walk from metro IP Pavlova. Transfer to individual ownership: not yet. Annuity about 180 thousand CZK. The cooperative has its own revenue (advertising, commercial rentals). Direct sale, without intermediaries.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu229009
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.