Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyPraha - Vinohrady

Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Cena4 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 859 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


VÝRAZNÁ SLEVA 250.000,-Kč, prodej slunného bytu v Královských Vinohrad, Praha 2.

Dobrý den, nabízím Vám k prodeji krásný a slunný byt v Královských Vinohrad, u metra Jiřího z Poděbrad. Byt má 60m2, po rekonstrukci, nový a tichý výtah, za domem letní sezení. V bytě dubové parkety, nová a prostorná koupelna s vanou, WC a bidet, velká a prostorná chodba, bezpečnostní dveře, k bytu náleží sklep. Je to pouze 1minutu chůzí na metro Jiřího z Poděbrad a 5 minut chůzí na metro Flora. Fotky zašlu na vyžádání ( jsou velké na tento formát ).Prodej z důvodů stěhování do zahraničí při rychlém jednání, výrazná SLEVA. Byt sloužil jako investice a stále se pronajímá.Dům též po rekonstrukci.

SPECIAL INVESTMENT sale sunny apartment in Vinohrady, Prague 2

Hello, I offer for sale a beautiful and sunny apartment in Vinohrady, metro George of Podebrady. The apartment has 60m2, renovated, new elevator and silent, behind the house summer session. The apartment has parquet floors, new and spacious bathroom with tub, toilet and bidet, a large and spacious hall, security door to cellar. It is only 1 minute walk to the metro George of Podebrady and 5 minutes walk to metro Flora. Photos are available on request (they are big on this format). Sale for reasons of moving abroad for quick action, a significant discount. Apartment served as an investment and still rented.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu229126
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.