Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyV lesíčku, Praha - Smíchov

V lesíčku, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Nabízím zařízený byt k pronájmu v Praze 5 - Smíchov, ulice V Lesíčku 1, velikost 3 + kk, 67 m2, dvě samostatné ložnice. Byt se nachází v přízemí. Velmi dobrá dostupnost do centra města. Tramvajová zastávka Švandovo divadlo je 200 m od domu. V okolí jsou parky, divadlo, banky, restaurace, obchody, obchodní centrum Nový Smíchov. V bytě je šatní skříň, pračka, lednice, plynový sporák, trouba, mikrovlnná trouba, jídelní stůl s židlemi, postele. K dispozici internet. Měsíční nájem pouze 14.000 Kč / měsíc + 500 Kč záloha na spotřebu vody + elektřina a plyn převodem na nájemce. Vratná kauce 21.000 Kč. Neplatíte provizi. K dispozici od 1. dubna 2016.

Pro více informací kontaktujte: khuppi@ czechpoint101.com

Fully furnished nice apartment for rent in Prague 5 - Smíchov, V Lesíčku no. 1, size 3+kk, two separate bedrooms, 67 m2 located on the ground floor. Very good access to city center, tram stop Švandovo divadlo is 200m away. In surrounding area are parks, theater, banks, restaurants, groceries, Shopping Mall. In the flat is wardrobes, fridge, washing machine, gas stove, oven, microwave, dining table with chairs, beds in each bedrooms. Internet is possible to connect. Monthly Rent only 14000 CZK/month + 500 CZK advance payment for water + electricity and gas. Refundable deposit 21000 CZK. No Commissions. Available from 1st April 2016.

For more information please contact: khuppi@czechpoint101.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu229240
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.