Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyBulharská, Praha - Vršovice

Bulharská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Cena4 375 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 554 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Opravdu nádherný, vzdušný a rozlehlý byt s celkovou výměrou 80m2. Naprostou výhodou bytu je, že tento je po rekonstrukci veškerých rozvodů, stěn, dveří, podlah, oken, koupelny, …atd,. Do samotného bytu je vstup přes malou společnou chodbu (uzamykatelná) pro 4 byty. Byt je patrový a je složen z vstupní předsíně s WC a dále vstup do rozlehlého obývacího pokoje s kuch.koutem (cca 35m2). Ob.pokoj je situován na jižní stranu do vnitrobloku (velký protější domy cca 80m). V zadní části pokoje jsou dřevěné schody do patra, kde se nacházejí dvě ložnice, chodba a koupelna s vanou. U ložnice do vnitrobloku je lodžie. Na podlahách bytu jsou ručně dělané italské dlažby (chodby, kuch.kout, WC), nejmodernější linoleum s imitací starého dřeva (ob.pokoj), a parkety (ložnice v patře). Absolutní klid k bydlení. Byt samotný není zařízen nábytkem, pouze kuchyňskou linkou, velkou samostatnou chladničkou s mrazákem, sklo-keramickou varnou deskou, horko-vzdušnou el.troubou s grilem, myčkou nádobí. Okna jsou nová plastová se žaluziemi.

Topení je dálkové stejně tak jako studená a teplá voda (na vše jsou měřáky). Byt je sice situován v 1. a 2. patře domu, ale odpovídá výškou oken 2. a 3. patru.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu229301
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.