Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyPolní, Ždánice - Ždánice, Jihomoravský kraj

Polní, Ždánice - Ždánice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena1 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 089 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví na ulici Polní ve Ždánicích. Byt je umístěn v přízemí v bytovém domě o 6ti bytech, výměra bytu je 76m2. Má balkon a přísluší k němu zděný sklep a společné prostory (prádelna, sušárna, kočárkárna, kotelna, vodárna, uhelna, kotelna). Nachází se v klidném místě se spoustou zeleně, s venkovním posezením a malou zahrádkou. Byt má okna situovaná na 3 světové strany (V, Z, J) a díky tomu do něj svítí celý den slunce. Z obývacího pokoje je krásný výhled do krajiny. Cca před 10 lety prošel částečnou rekonstrukcí (plovoucí podlaha, kuchyňská linka, plastová okna, nábytek na míru). Byt je napojen na obecní vodovod, odpady jsou svedeny do kanalizace, vytápěn je společnou kotelnou.

Výhodou nemovitosti je blízkost centra Ždánic, kde se nachází veškerá občanská vybavenost, dále blízkost sportoviště s pěkným koupalištěm, zámku a zámeckého parku, rozsáhlé lesy Chřibů. Dobré autobusové spojení do Brna a Kyjova.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu229838
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha76
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.