Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyJaroslava Foglara, Praha - Stodůlky

Jaroslava Foglara, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Dvoupokojový byt s kuchyňským koutem v novostavbě bytového domu. V bezprostředním okolí dětské hřiště, Prokopské údolí, veškerá občanská vybavenost. Kouplena s vanou a pračkou. Kuchyňská linka s myčkou, elektrickou sklokeramickou deskou, lednicí, mikrovlnkou. V poplatcích je zahrnuto i vytápění, voda. Pouze elektřina je zvlášť. Byt je určený k dlouhodobému pronájmu. Možnost vysokoroychlostního Internetu, kabelové televize. Možnost využití kolárny/kočárkárny v suterénu. Metro B do 10 minut chůze. Možnost nastěhování ihned. V úpoplatcích je bsaženo i vytápění a voda, zvlášť je pouze elektřina.

Two-room apartment with kitchen in a new apartment building. In the immediate neighborhood playground, Prokop valley, all amenities. Bathrooms with bathtub and washing machine. Kitchen with dishwasher, electric stove, refrigerator, microwave. The fee also includes heating, water. Only electricity is separate. The apartment is designed for long-term rent. Possibility vysokoroychlostního Internet, cable TV. Possibility to use the bicycle storage / pram in the basement. Metro B to 10 minutes walk. Option immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu229913
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha43
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.