Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 37 m² bez realitkyTusarova, Praha - Holešovice

Tusarova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Majitel nabízí k pronájmu hezký slunný byt 1+1 o rozloze 37,5 m2 v 2 n. podlaží domu s novým výtahem. Byt s lodžií (3 m2)celkem plocha 40,5 m2,se nachází v ulici Tusarova v blízkosti Holešovické tržnice, je kompletně zařízený, v koupelně a wc nové obklady a dlažby, nový sprchový kout, WC samostatné. Nová samostatná kuchyňka, linka vybavena zabudovaným sklokeramickým vařičem, lednicí a nádobím, mikrovlnnou troubou,el. varná konvice, touster. V pokoji nová plovoucí podlaha, vestavěná skříň, manželská postel a rozkládací sofa. Televize,rozkládací stůl,3 židle,konferenční stolek. Samostatná komora-prádelnička vybavena novou aut. pračkou. V domě vysokorychlostní internet a kabelová TV. Vytápění a TUV centrální. Ideální pro bezdětný pár nebo studenty, obchodní cestující. Volný ihned. Velice dobrá občanská vybavenost (mnoho obchodů a restaurací) a dopravní dostupnost (zastávka MHD jen 1 min. pěšky),do centra 4 stanice. Denní i noční tramvaje. Metro Vltavská v blízkosti. Pronájem minimálně na 1 rok, požadavek 1 měsíční kauce.

The owner offers to rent a nice sunny apartment 1+1 of area 37,5 m2 on 2nd floor of house with new lift. Apartment with loggia (3 m2)on the whole 40,5 m2, located on Tusarova street, near Holesovice market.

Apartment is fully furnished, bathroom and wc newly tiled, new shower, separate toilet. New separate kitchenette, equipped with a built-in line glass-ceramic stove, refrigerator and utensils, microwave oven, electric kettle, toaster, coffee maker. In the room the new floating floor, built-in wardrobe, double bed and a sofa couch, table, 3 chairs, coffee table, TV. A separate chamber equipped with a new washing machine. The building with UPC high-speed internet and cable TV. Central heating and hot water. Ideal for childless couple or students,traveller. Available immediately. Very good amenities (many shops and restaurants) and accessibility (tram stop just 1 min. walk),to center only 4 stops. Day and night trams. Proximity Metro station Vltavká. The rent 1 year at least. We require one month deposit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu229983
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha37
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.