Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 110 m² bez realitkyPolská, Praha - Vinohrady

Polská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné29 000 Kč


Nabízím byt 3+1 po kompletní rekonstrukci. Celková podlahová plocha bytu činní 112 m2. Je částečně vybaven novou kuchyňskou linkou( lednice, mrazák, myčka, pračka, sporák, trouba). Oddělené WC, koupelna se sprchovým koutem. Byt bude prostorově vyhovovat náročnějším klientům. + Náderný výhled do Riegrových sadů. Parkování před domem - modrá zóna. Momentálně se dokončuje kuchyňská linka. Byt bude k nastěhování max. do poloviny září. Cena nájmu 29.000 Kč + poplatky. Při rychlém jednání možná sleva. Doporučuji osobní prohlídku.

I offer a 3+1 apartment after complete reconstruction. Total floor area of 112 m2 apartment employed. It is partly equipped with a new kitchen (fridge, freezer, dishwasher, washing machine, cooker, oven). Separate WC, bathroom with shower. Flat space will satisfy demanding clients. + A beautiful wiew on Riegrovy sady park. Parking in front of the house - blue zone. Currently finishing the kitchen. Flat will be ready to move up to mid-September. Price rent 29.000 CZK + fees. When fast action possible discount. I recommend a personal tour.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu23001
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Plocha110
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.