Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyWollmanova, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Wollmanova, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím pronájem bytu v lokalitě Brno-Bystrc, ulice Wollmanova. Jedná se o pěkný byt po rekonstrukci velikosti 1+1 o celkové ploše 35 m² s balkonem, umístěný v 1.patře/3 panelového domu bez výtahu v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra. Byt je částečně zařízený - kuchyňská linka včetně spotřebičů (plynový sporák, elektrická trouba, lednička, pračka), vestavěné skříně. Dispozice - samostatné neprůchozí pokoje, koupelna se sprchovým koutem, společně s WC. Možnost připojení internetu a kabelové televize. Parkování před domem, k dispozici sklep. Možnost využívání společné kolárny a sušárny. MHD v blízkosti domu, veškerá občanská vybavenost v okolí, v blízkosti přehrada a les. K nastěhování od 1.5.2013.

I offer an apartment to rent in Bystrc street Wollmanova. It is a nice apartment 1+1 with a total area of ​​35 m² with balcony, located on 1st floor, in a quiet location with excellent access to the center. The apartment is partly furnished - kitchen with appliances (gas stove, electric oven, fridge, washing machine), wardrobes. Disposition - independent separate rooms, bathroom with shower, along with toilet. Possibility of internet connection and cable TV. Parking in front of the house, a cellar. The possibility of using a common bicycle storage and drying room. Public transport near the house, all amenities nearby, close to the dam and forest. Available from 1 May 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu230405
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.