Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 120 m² bez realitkyUmělecká, Praha - Holešovice

Určeno ke spolubydlení
Umělecká, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné4 350 Kč


Hledáme pohodovou spolubydlící. Byt je 4+1, 1 větší pokoj volný – dva druhých už jsou obsazené. Pokoj vhodný pro 2 lidi, cena za pokoj 8500,-/měsíčně ze všemi poplatky (to znamená 4250,- za osobu). Jednu pronajimkyní už zrovna máme, je to baječná dívka 23 let, studentka. Byt je úplně zařízený: společná kuchyň (lednice, pračka, mikrovlnka, myčka nádobí),obývací pokoj, WC a koupelna. Možnost připojení k internetu. Pokoj je prostorný a uplně výbavený, nachází se v krásné lokalitě Prahy 7, kouseček do centra Prahy (2 stanice tramvají) nebo 10 min pěšky do metra Vltavská. Nástup možný ihned! Pro více informací volejte nebo piště na 732 269 403 nebo paja2004@mail.ru.

We re looking for a new shareroommate immediately!!!!!!!! It's a cozy and big full furnished room in the flat 4+1, with separately entrance, almost in the centre of Prague, 2 tram stations to Námestí Republiky or 10 min to metro Vltavská. The flat is spacious (at about 100m2) with 3 bedrooms, big living room, bathroom (washing machine), kitchen (fridge, microwave,dishwasher) and a toilet.The price for the whole room is 8.500,- for a month (it means 4.250,- for each). U could move into after the 5-6th of February. Right now we found one person for this room, it's an awesome lady (23 years old, studying an international relationship), who is going to live there and pay the half of that price, if u wanna to pay less and share that room with her, just let me know. My contact is paja2004@mail.ru

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu230468
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.