Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyZa Zelenou liškou, Praha - Krč

Za Zelenou liškou, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


KRÁSNÝ zrekonstruovaný byt 2+kk, výborně dopravně dostupná lokalita 3min k metru Pankrác, 2min k metru Budějovická, zastávka nočních autobusů 1min, perfektní občanská vybavenost včetně obchodního centra Arkády Pankrác. Byt o ploše 48 m2 se nachází v 1. patře (respektive 2.nadzemním) cihlového činžovního domu s krásnou klidnou zahradou se vzrostlými stromy. Byt je PLNĚ zařízený - kuchyňská linka včetně veškerého nádobí, plynový sporák, myčka, pračka, lednice, mikrovlnka, varná konvice, toaster, vysavač, robotický vysavač. V obytné části kvalitní kožená sedačka s dvěma křesly a designový konferenční stolek, LCD televizor, kulatý skleněný jídelní stůl a 4 židle. Podlaha v celém bytě plovoucí, v předsíni a koupelně dlažba. Koupelna se sprchovým koutem a WC jsou dohromady, v předsíni je vestavěný botník. Vytápění = vlastní plynový kotel značky Vaillant, termostat Honeywell s programovatelnou regulací vytápění. Komora s úložným prostorem přímo v bytě. Ložnice s designovou manželskou postelí, kvalitní zdravotní matrací a perinami s povlečením, noční stolek, komoda, knihovna a vestavěná skříň na míru. Okno v ložnici je orientované do zahrady. Dvojité bezpečnostní dveře se závorou a bezpečnostními zámky. K dispozici je také sklep (pozor - pouze visaci zamek). Poplatky zahrnují průměrnou spotřebu předchozích nájemců = cca 1500 Kč záloha za plyn (vytápění a ohřev vody, plynový sporák) a elektřinu cca 600 Kč (el.spotřebiče). Ostatní poplatky jako např. spotřeba vody jsou již zahrnuty v nájmu. Smlouva minimalne na 1 rok, zadna zvirata, byt ideální pro jednotlivce nebo pár, kauce 20 000 Kc. K dispozici od 6.5.2016.

Beautiful renovated apartment 2 + kk, excellent public transport access - Pankrác subway station 3min, Budějovická station 2min, night buses stop 1min, perfect amenities including a business center Arcade Pankrác. Apartment with an area of ​​48 m2 situated on the 1st floor in a brick building with a beautiful peaceful garden with mature trees. The apartment is fully furnished - including all kitchen utensils, gas stove, dishwasher, washing machine, fridge, microwave, kettle, toaster, vacuum cleaner. In the living area quality leather sofa and two armchairs and designer coffee table, LCD TV, round glass dining table and 4 chairs. A floating floor in the whole apartment, tiles in the hallway and bathroom. Bathroom with shower and toilet are together, built-in shoe rack in the hall. Heating - Vaillant gas boiler, Honeywell programmable thermostat controlled heating. Chamber with storage space within the apartment. Bedroom with double bed inc. quality health mattress and bedding, nightstand, dresser, bookcase and wardrobe made ​​to measure. The window in the bedroom is facing the garden. Double security door latch and security locks. There is also a basement storage available.

Fees include the average consumption of the previous tenants = 1500 CZK deposit for gas (heating and water heating, gas cooker) and electricity about 600 CZK (electrical appliances). Other fees, such as water consumption are included in the rent. Minimum 1year contract, no pets, ideally couples or individuals, 20 000 CZK deposit. Available from 6.5.2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu230537
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.