Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 601 m² bez realitkyMinerální, Praha - Radotín

Minerální, Praha - Radotín
Cena3 485 800 Kč

Tato nemovitost již od 14 783 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pozemek na bydlení, 601 m2,možná výstavba dvojdomku.Praha 5-Radotín, klidná a lukrativní lokalita. Pozemek je rovinatý,na kopci, má výhodnou polohu ve vilové části s dobrou dopravní dostupností (autem 15min a MHD 25min do centra Prahy). Veškeré sítě jsou na pozemku, plyn a kanalizace v hranici pozemku. Pozemek je lokalizován v části Prahy s aktivní výstavbou RD na kopci v blízkosti krásného lesa (400m - chráněná oblast Slavičí údolí), krásné výhledy na Zbraslav, Lipence, Cukrák, atd. Spojení na dálnici - 5 min autem. Na pozemku se nachází malá chatka. Omezení pro výstavbu RD nejsou, pouze standardní. Cena pozemku obsahuje právní služby i další poplatky.Čás fotografií je upraveno- odstraněny stávající chatky a ukázka umístění možného RD. Je možná výstavba Dvojdomku jako investice k pronájmu.

Sale of land for housing, 601 m2 for development house in Prague 5-Radotín in a peaceful and lucrative area. The land is flat, is conveniently located in a residential area with good transport links (15 minutes by car and public transport to the city center 25min). All services are on site, gas and sewerage in the boundary. The land is located in the part of the city with an active construction of house on a hill near the forest (400m), beautiful views of the Zbraslav Lipence, Cukrák, etc. The link to the motorway - 5 min by car. On the property is a small cottage. Restrictions on house building not only standard.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu230628
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 601
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.