Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyLublaňská, Praha - Vinohrady

Lublaňská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


BYT OD PRIMEHO MAJITELE- Tichý, prosvětlený, byt v Lublaňské ulici, Praha 2 – Nové Město. Byt se nachází ve 4. NP, je o celkové velikosti 68m2, dispozici 2+1 (obývací pokoj průchozí), a nabízí velmi pohodlné bydlení. Velkým plusem jsou prostorné pokoje i kuchyň, krb, velká okna s termálním dvojsklem, komora v bytě. Dům je po rekonstrukci – stoupačky, střecha, společné prostory i výtah jsou nové, všechna okna jsou také nová, dřevěná, dělaná na míru. Kuchyň je orientovaná na Z, obývací pokoj a ložnice na V. Topení je etážové na plyn, ohřev vody v bojleru (oboje nově instalované v r. 2009), el. instalace, rozvod vody a topení v mědi. V domě je nízký počet bytových jednotek (na každím patře 2).Vyhledávaná lokalita: -M- I P Pavlova 200m od domu, -M- Nám.Míru cca 300m, denní i noční tramvaje, Václavské náměstí 10min chůzí, kompletní občanská vybavenost, docházková vzdálenost do centra.

A lovely, very quiet, bright and airy apartment on the 4th floor in Prague 2 - Lublanska street. The total floor area is 68m2, all rooms are spacious, including the kitchen, which is big enough to accommodate a dining area as well as an office corner. There is a fireplace, large double glazed windows, a storage room / pantry within the apartment. The building has been refurbished - the mains have been replaced, the roof and communal areas repaired, the lift is new, so are all the custom made, wooden windows. The kitchen faces W, the living room and bedroom which are connected face E, there is gas central heating, electric water boiler (both installed in 2009), electricity, heating as well as water are all in copper pipes. The building benefits from a low number of apartments (2 per each floor) and from being in a sought-after area: -M- I P Pavlova 200m, -M- Namesti Miru 300m, both day and night trams, Vaclavske namesti 10mins' walk, all amenities in the vicinity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu230668
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.