Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 30 m² bez realitkyPoštovní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Poštovní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 800 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


V rámci rozšíření komplexnosti služeb STUDIA „LE SALON“ nabízíme pronájem samostatné místnosti za účelem provozování KADEŘNICTVÍ. Salon funguje 10 let a disponuje rozsáhlou klientelou. V jeho prostorách se nachází rovněž kosmetika, permanentní make-up, manikůra, pedikůra, nehtová modeláž, masáže, fyzioterapie a fotoateliér. Salon je designově laděný do 17 století a v kombinaci s moderními prvky působí příjemně luxusním dojmem.

Prostor se nachází ve 2 patře, na ulici Poštovní 14, v centru Ostravy. V domě dále sídlí lékaři, Dům zdraví a krásy, optika a lékárna. Parkování možné ve dvoře.

Prostor o rozměru 30 m 2 je po kompletní rekonstrukci a je částečně vybaven nábytkem. Místnost je slunná se dvěmi okny, vhodná pro dvě kadeřnická křesla, má svůj podružný elektroměr, plyn a voda jsou rozpočítávány dle metru čtverečních. K dispozici jsou společné prostory recepce a toalet. Možnost praní prádla v salonu. Výše nájmu je 9.800,- Kč/měsíc, v ceně je dále internetové připojení Wi-Fi + možnost sebeprezentace v rámci internetových stránek salonu i v rámci pravidelných promo akcí. Požadujeme 3-měsíční kauci. Nabízíme i možnost dalšího podnájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu230694
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.