Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyNad úžlabinou, Praha - Malešice

Nad úžlabinou, Praha - MalešiceVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+1, 58m2 ve 2. patře panelového domu v Praze 10-Malešicích, ul. Nad Úžlabinou. Byt je po částečné rekonstrukci a s neprůchozími pokoji. V bytě je kompletně vybavená kuchyň včetně spotřebičů, obývací pokoj, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a pračkou, oddělené WC a chodba s vestavěnými skříněmi. K dispozici TV + wi-fi internet UPC. Dům je po rekonstrukci a zateplení, nová okna, dveře, střecha, klidní sousedé, v okolí zeleň. Veškerá občanská vybavenost v místě (supermarket, škola, školka, pošta, banka, poliklinika). Vynikající dopravní dostupnost autem i MHD (5 min. busem na metro A - Želivského). Bezproblémové parkovaní před domem. Poplatky pro 2 osoby 3.500,- Kč, včetně internetu. Poplatky ve formě záloh jsou ročně zúčtovatelné. Volné k nastěhování od 18.2.2013.

We offer for rent an apartment with one bedroom, 58m2 on the 2nd floor in Prague 10-Malešice, Nad Uzlabinou St. The apartment is fully furnished including kitchen with appliances, living room, bedroom, bathroom with shower and washing machine. TV and wi-fi internet available. The house is refurbished with new windows, doors, roof. The neighborhood is very calm, with parks. All public services are in the close neighborhood (supermarket, post office, bank, hospital etc.). Excellent accessibility by car and public transport (5 min. by bus to the subway green line A - Zelivskeho). Parking available in front of the house. Charges for 2 persons 3.500, - CZK, including the internet. Available from 18th February 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu230720
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha58
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.