Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkySokolovská, Praha - Libeň

Sokolovská, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné8 400 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Ahoj! Nabízím k pronájmu byt 2+kk (2 místnosti, z nichž v jedné je kuchyňský kout + kumbál, toaleta, koupelna - jsou odděleně) o celkové výměře 55m2 ve 4.podlaží činžovního domu v Sokolovské ulici. Dům má výtah. V bytě jsme byli skoro dva roky, komunikace s pronajímatelem i sousedy byla vždy bezproblémová.

Maximální doba, do které bych chtěla z bytu odejít je konec února, minimální daná není…vše bude záležet na domluvě s novým nájemcem a na termínu mého odstěhování (zatím hledám nový byt...) – je to tedy zatím otevřené…

Velký pokoj je největší místností, pravděpodobně zůstane vybaven dvěma postelemi, skříní na oblečení, dvěma knihovnami, třemi stolky a židlí. Má velké okno, skoro po celé šířce, jsou zde vafkyí. Má dvoje dveře – jedněmi se vstupuje do kuchyně, druhými přímo do chodby.

V kuchyni je plynová trouba s vařičem, linka se skřínkami, mikrovlnná trouba, skříňka s úložným prostorem, stůl, tři židle, menší skřínka, gauč (sloužil pro návštěvy) a pravděpodobně zde nechám nádobí apod.

Vstupní chodba má úložné prostory, prostor pro boty a na pověšení oblečení. Je tu lednice a vstup na záchod, do koupelny a do kumbálu.

Je to na zastávce metra a tramvaje Křižíkova (tramvaj pod okny, metro za rohem, minutu od domu).

Nájemné by mělo být do 10 000 se vším (jen upozorňuji, že v byte není internet ani TV - my jsme to zrušili, ale nebyl by problém to zařídit) – upřesníte si pak s pronajímatelem.

Ještě upozorňuji, že to není novostavba, ale starší byt v klasické karlínské zástavbě, takže žádná novota, což možná někteří preferují. Nicméně po domluvě s pronajímatelem si můžete provádět pravděpodobně úpravy dle svého (my jsme položili v kuchyni nové lino, pokoj i kuchyně byly při nastěhování nově vymalovány, byl namontován nový záchod, v loňském roce i nový bojler…).

Prohlídky jsou možné kdykoliv odpoledne (min. do 17.hod ve všední dny pracuji).

Ostatní vážným zájemcům.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu230978
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.