Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 103 m² bez realitkyKališnická, Praha - Žižkov

Kališnická, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízíme k pronájmu luxusní byt 3 + kk s balkonem a terasou, o celkové velikosti 102,5 m2 (95m2 + 7,5m2), v komplexu Rezidence Park Vítkov na Praze 3 – Žižkov. Byt se nachází v 6.NP/8, v klidné ulici. Byt je velice slunný, obývací pokoj a ložnice s panoramatickým výhledem na park Vítkov, druhá ložnice do klidného vnitrobloku.

Moderní kuchyňská linka je vybavena spotřebiči AEG a Liebherr. Prostorná koupelna s luxusním sprchovým koutem s masážními tryskami a vanou Villeroy & Boch, italské obklady. Byt je plně klimatizován, částečně zařízený - vestavné skříně, postele, závěsy a vybavená šatna, po domluvě lze dovybavit. Moderní skleněné dveře a podlahy z masivu - průmyslová mozaika Merbau.

V domě je recepce se 24 hodinovou ostrahou, kamerový systém, rodinná sauna a 2*fitness místnost pouze pro rezidenty. K bytu náleží komora na patře a prostorné garážové stání (lze pronajmout i další).

V okolí veškeré nákupní možnosti. Volné od března 2013

Luxury apartment 3 + kk with balcony and terrace for rent. Total size of 102.5 square meters (95 m2 + 7.5 m2), in a complex Residence Park Vítkov in Prague 3 - Zizkov. The apartment is located in 6.F/8, in a quiet street. The apartment is very sunny, living room and bedroom has panoramic view of the park Vítkov, second bedroom has view to a quiet courtyard.

The modern kitchen is equipped with appliances AEG and Liebherr. A spacious bathroom with a luxurious shower, massage jets and a tub Villeroy & Boch, Italian tiles. The apartment is fully air-conditioned, partly furnished - built-in wardrobes, beds, curtains and fitted dressing room, upon an agreement other fit-outs can be done. Modern solid wood flooring - industrial Merbau mosaic.

The house has a reception, 24 hour security, CCTV, and family sauna, 2 fitness rooms for residents only. Storeroom on the floor and a spacious garage (second one can be rented).

Available from March 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu231052
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha103
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.