Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyNuselská, Praha - Michle

Nuselská, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronájem velice slunného bytu 1+kk, 30,8m2, s terasou, 6,5m2 (k dispozici gril), který se nachází v 6.NP s výtahem, novostavba z roku 2009. Byt je v nadstandardním stavu a je vybaven: moderní kuch. linkou se sklokeramickou deskou, troubou, lednicí a pračkou, v chodbě prostorná vestavěná skříň, moderní koupelna se sprchovým koutem, podlahové vytápění, kozena pohovka. Výhled na park a lesy Tyršova vrchu, v klidné lokalitě u potoka Botič. S plnou občanskou vybaveností (pošta, obchody, restaurace, v okolí NC - Arkády Pankrác, OC EDEN, Park Hostivař, či obchodní dům Kaufland, sportovní areál, hřiště, tělocvična, divadlo na Fidlovačce ad.) a výbornou dopravní dostupností (150 m od domu zastávka autobusu i tram, 12 min do centra na zast. Muzeum a 6min na metro Budějovická nebo Kačerov, autem 10 min na D1 a Jižní spojku). Možnost parkování na ulici před domem. Ihned k dispozici.

EN:

Sunny apartment 30,8m2 with terrase 6,5m2 (with grill), in 6th floor with elevator for rent in a new residential development (2009).

The flat is partly furnished (fully equipped kitchen with washing maschine, built-in wardrobe, modern bathroom with shower corner and floor heating, leather sofa.The building is attractively located in a quiet area near the stream Botič with view of parc and forest Tyršův vrch.

There is a full range of amenities in the area (post office, shops, restaurant, shopping centers, sports hall, playground, theater Na Fidlovačce etc.).

It is conveniently connected to Prague city center (12 minutes by tram to stop Muzeum and 6min by bus to metro stop Budějovická or Kačerov, 10min by car to motorway D1).

Possible to park in front of the building on the street.

The flat is available imediately.

We are speaking English and French.

--------------------------------------------------------------------------------

FR:

Appartement à louer, ensoleillé de 30,8 m2 avec terrasse 6.5 m2, situé au 6ème étage d'une résidence récente (2009). L' appartement est partiellement meublé, cuisinne entièrement équipée avec machine à laver, dressing, salle de bain moderne avec douche et sol chauffant. L' immeuble est situé dans un quartier calme près de la rivière Botič, avec vue sur le parc et la forêt de Tyršův vrch, proche de toutes facilités (poste, magasins, restaurants, centre commerciaux, salle de sport, théatre Na Fidlovačce). Il est situé à proximité du centre ville (12 minutes par tram de Museum, 6 min par Bus du Metro Budějovická ou Kačerov, 10 min en voiture de l'autoroute D1). Parking possible dans la rue devant l'appartement. L'appartement est disponible. Nous parlons Francais et anglais.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu231055
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha31
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.