Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 77 m² bez realitkyPoříčí, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Poříčí, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč


NABÍZÍM PRONÁJEM zařízeného bytu 3+1 (77m²) v centru Brna.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí (do pokojů není z chodníku vidět), má 3 oddělené/uzamykatelné a neprůchozí pokoje (20m², 20m²,8m²), vybavenou kuchyni (lednička, mikrovlnná trouba, základní nádobí), koupelnu s pračkou a oddělené WC, technickou místnost a prostornou chodbu/předsíň s dostatkem úložného prostoru. Vytápění bytu - ústřední topení. Na podlahách jsou parkety, v kuchyni a koupelně je dlažba.

Součástní nájmu je inkaso (služby) + připojení na internet (WIFI).

Byt má výbornou polohu, v okolí je veškerá občanská vybavenost, supermarket, bankomat, restaurace, lékárna, dosah dopravního uzlu MHD je do 50 m od domu s výborným spojením do centra/10 min jízdy/jedna zastávka od Mendlova náměstí/tramvaj 5,6, autobus 84 (zastávka Pořící) nebo tramvaj 1,2 (zastávka Václavská). V okolí bytu je cyklostezka vedoucí k Olympii, příp.na druhou stranu k Anthroposu. Byt je pro max 3-4 osoby, bez domácích zvířat, je nekuřácký; pronajímá se s vybavením, bez možnosti trvalého pobytu a pouze na dlouhodobý pronájem. K nastěhování ihned.

Prosím o kontaktování telefonicky pouze v odpoledních hodinách (po 18:00).

Furnished ground floor apartment 3+1 available, 5 mins drive city centre. The apartment has 3 separate/lockable rooms, fully equiped kitchen (fridge, mikrowawe, oven, dishes), bathroom with washing maschine, separate WC, utility room and spacious corridor/hallway with plenty of storage space. Central heating. The apartment is located on semi-first floor and has great location, near all main amenities, such as supermarket, pharmacy, restaurants, bars, public transportation within 50 m from the house with excellent connection to city centre (10 minutes). This non-smoking apartment, for max 3-4 people, no pets allowed. Price includes watter/electricity/gas bills and WIFI. Inmediate move in.

Any calls regarding the rent after 6pm please.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu231179
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha77
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.