Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 320 m² bez realitkyDolní, Štěpánov - Štěpánov u Olomouce, Olomoucký kraj

Dolní, Štěpánov - Štěpánov u Olomouce, Olomoucký kraj
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 993 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velký rodinný dům v klidné obci Štěpánov vzdálený cca 12km od Olomouce, skýtající široké možnosti využití jako vícegeneračního bydlení ideálně v kombinaci se sídlem a provozováním firmy. Dům zkolaudovaný v roce 1986 stojí na rozlehlém pozemku 1087m2, který sám o sobě představuje velký potenciál k využití, např. bazén, tenisový kurt apod. Na pozemku se nachází dva zahradní domky, z nichž jeden má vlastní kuchyň, je podsklepený a může být využit jako např. vinný sklípek. Součástí tohoto domku je i garáž až pro dvě auta. Druhý domek v zahradě může být využit jako skladová místnost nebo jako technické zázemí pro případný bazén. Samotný dům rozdělený na tři poschodí s obytným prostorem přes 320m2 nabízí bohaté možnosti řešení přestavby interiéru. V této chvíli se v domě nachází 2x obývací místnost, v každém patře jedna, jídelna, 3/4 ložnice, 2x kuchyně, 3x koupelna s vanou/ sprchovým koutem, 3x samostatné wc, 2x šatna a 2x skladová místnost. Velkou výhodou je rezerva ve zvýšeném podkroví, v současné době rozdělené na tři samostatné místnosti, které může budoucí majitel využít jako samostatnou bytovou jednotku nebo kanceláře, popřípadně celý prostor otevřít a využít jako např. tělocvičnu Na pozemku se nachází dvě vlastní studny. Dům je napojen na novou obecní kanalizaci, vodovod, plyn a el.energii. Pozekem je chráněn neprůhledným oplocením, který zajišťuje zahradě naprosté soukromí. V blízkosti domu je škola, kostel, dům služeb, hospoda.

Nemovitost je vhodná pro rodinu s dětmi, popřípadně vícegenerační bydlení, ideálně v kombinaci se zázemím firmy. Dům nabízí široké a zajímavé možnosti využití prostoru, především v úpravách dispozice dle vlastních představ.

Výhodou polohy nemovitosti je i velmi dobrá dopravní dostupnost jak autobusem tak vlakem. Nová příjezdová komunikace do centra Olomouce trvá autem cca 8min, směr Litovel, Šternberk,

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu231410
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha320
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.