Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 166 m² bez realitkyOvenecká, Praha - Bubeneč

Ovenecká, Praha - Bubeneč
Cena9 011 569 Kč

Tato nemovitost již od 38 877 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt je součástí nového rezidenčního projektu, Rezidence Bubenečský Vrch, který se nachází na jedné z nejreprezentativnějších ulic a nejkrásnější části Bubenče, v těsné blízkosti parku Stromovka. Dům byl vystavěn roku 1923 známým českým architektem Josefem Kroftou v kubistickém stylu a nyní prochází celý objekt kompletní rekonstrukcí, která zahrnuje m.j. vybudování parkovacích stání (systém zakladačů), moderní předzahrádku a rekonstrukci fasády domu včetně společných prostor budovy a výtahu. Projekt nabízí výbornou dopravní dostupnost, cca 3 minuty k tramvajové zastávce Letenské náměstí, od stanice metra pouze 3 zastávky tramvají (linka C - Vltavská, nebo linka A - Hradčanská). Skvělá občanská vybavenost, např. supermarket Billa a pošta v bezprostřední blízkosti stejně tak jako restaurace, kavárny, obchody a školy. V nabídce máme prodej několika bytů o různých výměrách (od 54m2 do 244m2).

Tento konkretní byt je situován v přízemí s orientací do příjemného vnitrobloku plného zeleně. V bytové jednotce se budou nacházet okna, nosné a obvodové stěny, stoupačky a hlavní vchodové (bezpečnostní) dveře do bytu. Podlahy, stěny a stropy budou v hrubé, stavební podobě. Dispozice bytu je flexibilní, což dává kupujícímu možnost si byt upravit do finální podoby. Kupující může zvolit dispozice bytu dle přiloženého plánku a stavebního povolení, které bude převedeno kupujícímu spolu s bytovou jednotkou, nebo si může změnit dispozici potom dle svých parametrů. Uvedené m2 znázorňují celkový prostor bytu bez stoupaček a nosných zdí, včetně příček, jelikož tyto jsou volitelné kupujícím. Plánky jsou pouze orientační, mohou se měnit. K bytu přísluší sklepní kóje o velikosti 8m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu231494
Dispozice3+kk
VlastnictvíDružstevní
Plocha166
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.