Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej kanceláře • 161 m² bez realitkyOvenecká, Praha - Bubeneč

Ovenecká, Praha - Bubeneč
Cena6 452 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 275 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Komerční prostor je součástí nového rezidenčního projektu, Rezidence Bubenečský Vrch, který se nachází na jedné z nejreprezentativnějších ulic a nejkrásnější části Bubenče, v těsné blízkosti parku Stromovka. Dům byl vystavěn roku 1923 známým českým architektem Josefem Kroftou v kubistickém stylu a nyní prochází celý objekt kompletní rekonstrukcí, která zahrnuje m.j. vybudování parkovacích stání (systém zakladačů), moderní předzahrádku a rekonstrukci fasády domu včetně společných prostor budovy a výtahu. Projekt nabízí výbornou dopravní dostupnost, cca 3 minuty k tramvajové zastávce Letenské náměstí, od stanice metra pouze 3 zastávky tramvají (linka C - Vltavská, nebo linka A - Hradčanská). Skvělá občanská vybavenost, např. supermarket Billa a pošta v bezprostřední blízkosti stejně tak jako restaurace, kavárny, obchody a školy. V nabídce máme prodej komeřních prostor o celkové velikosti 268m2.

Tento konkrétní komerční prostor je situován v suterénu s orientací do příjemného vnitrobloku, výhodou je přilehlá terasa, která je k dispozici pouze pro tyto prostory. V komerčním prostoru se budou nacházet okna, nosné a obvodové stěny, stoupačky a hlavní vchodové (bezpečnostní) dveře do bytu. Podlahy, stěny a stropy budou v hrubé, stavební podobě. Dispozice bytu je flexibilní, což dává kupujícímu možnost si byt upravit do finální podoby. Kupující může zvolit dispozice bytu dle přiloženého plánku a stavebního povolení, které bude převedeno kupujícímu spolu s bytovou jednotkou, nebo si může změnit dispozici potom dle svých parametrů. Uvedené m2 znázorňují celkový prostor bytu bez stoupaček a nosných zdí, včetně příček, jelikož tyto jsou volitelné kupujícím. Plánky jsou pouze orientační, mohou se měnit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu231503
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
Plocha161
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.