Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyZvonková, Praha - Záběhlice

Zvonková, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Cena2 280 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 669 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji pěkný prostorný bezbariérový byt 2+1 (lze upravit na 3+1, 4+kk či i 1+kk) v osobním vlastnictví se samostatnou koupelnou a WC v cihlovém domě (betonový skelet s cihlovými vyzdívkami - včetně jádra) v Praze 10 - Zahradní Město, Zvonková ulice. Plocha bytu je 64 m² + balkón 4 m² + komora mimo byt 3 m². Byt je ve 4. patře (z 12), v domě jsou 2 výtahy, na jednom patře je 6 bytů. Okna směřují na jih a na západ, balkón na západ.

Byt je volný ihned, prázdný, nově vybílený – připravený na zařízení novými majiteli. V bytě se nachází původní vestavěné skříně, kuchyňská linka s plynovým sporákem a sanita. Dveře jsou bezpečnostní a protihlukové. Dům má nově zrekonstruované vstupní prostory a chodby, ke společnému využívání slouží m.j. kočárkárna, sušárna apod. Přístup do domu i bytu je možný zcela bez schodů. Nejbližší obchod s potravinami je přímo v přízemí domu, v blízkém okolí jsou dostupné tyto služby: školka (2 min.), obchodní centrum (2-3 min.), škola (7 min.), autobusová zastávka (2-3 min.), tramvajová zastávka (7 min.), metro "A" Skalka (5 min. autobusem), škola (10 min.), poliklinika (10 min), Shopping Park Hostivař (10 min.), různé parky a dětská hřiště (několik v blízkosti do 5 min.), rekreační zóna údolí Botiče (5 min.), lesopark a přehrada Hostivař (2 km), Jižní spojka (1 km), dům s pečovatelskou službou (100 m), domov pro seniory (250 m). Parkování je možné před domem a v jeho blízkosti. V domě jsou rozvody kabelové televize.

V budoucnosti je možné odkoupit či pronajmout přímo sousedící byt 1+1 (39 m²).

I offer for sale a nice spacious barrier-free apartment 2 +1 (can be adjusted to 3+1, 4+k and even 1+k) with separate bathroom and toilet in a brick house (concrete frame with brick lining - including the core) in Prague 10 – Zahradní Město (Garden City), Zvonková street. Flat area is 64 m² + balcony 4 m² + chamber outside the apartment 3 m². The apartment is on the 4th floor (of 12), there are 2 lifts in the house, on the each floor there is 6 flats. Windows facing south and west, the balcony to the west. Private ownership.

The apartment is available immediately, empty, newly painted - ready to be arranged by new owners . The apartment has original built-in wardrobes, kitchen line with gas stove and sanitary. There are security and antinoise door in the entrace of the flat. The house has newly renovated vestibule and corridores. For joint use there is big storeroom, drying-room etc. Access to the house and the apartment is possible without any stairs. The nearest grocery store is on the ground floor of the house. Nearby these services are available: kindergarten (2 min.), shopping center (2-3 min.), school (7 min.), bus stop (2-3 min. ), tram stop (7 min.), underground station line "A" Skalka (5 min. by bus), school (10 min.), health centre (10 min), Hostivař Shopping Park (10 min.), various parks and playgrounds (within 5 min.), recreational zone Botič valley (5 min.), forest park and dam Hostivař (2 km), Jižní spojka – city ring road (1 km), nursing home (100 m), retirement home for the elderly (250 m). Parking is available around the house. There is cable TV wiring in the house.

In the future, it is possible to buy or rent directly adjacent apartment 1 +1 (39 m²).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu231537
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.