Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyRuská, Praha - Vršovice

Ruská, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Luxusní byt 2+ kk s garáží v Praze v ulici Ruská. Nabízíme k dlouhodobému pronájmu luxusní zařízený byt 2+kk s balkonem o cca 80 m2 v krásné lokalitě Prahy, ulice Ruská. K bytu lze pronajmout i garáž pro parkování Vašeho vozu. Byt je dispozičně řešen jako velká prostorná kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem a samostatná prostorná ložnice. Koupena oddělená do WC, prostorná chodba. Je možno využívat společnou zahrádku ve vnitrobloku domu. Dům je bezpečnostně chráněn, krásné moderní společné prostory, výtah. Volné od 1.9.2015

Eldar Kurmakavaev

Only email please ( I am working during day and will not be able to answer to you)

eldar.kurmakaev@gmail.com

English:

Ruska Street, spacious flat 2 + kk, 70 m2 + storage room. (8 MIN Namesti Miru/I.P.Pavlova, 5 min from Flora, tram stop Ruska - 2 min )

The flat is recently fully refurnished and FULLY equipped: bed, sofa, desk, huge closets, bookshelves, flat screen TV, DVD, home cinema, O2 internet, washing machine, vacuum cleaner etc. The kitchen is also fully furnished and equipped: dish washer, cooker, oven, microwave and all kitchen equipment (forks, cups, pans, pots, etc.). The interior features spacious living room, a fully fitted kitchen, bedroom (windows to courtyard) with built-in wardrobes, walk-in closet, full bathroom, storage room and entry hall.

Property is located in Praha 2/10 in a very nice neighborhood; there are beautiful parks, Tesco, hairdresser, gym (box, thi box), butchery, bakery etc. Good accessibility by public transport. Flat is in the freshly renovated house with lift, also there is a garden with the grill + balcony for just your use. You could rent parking place in garage that is located in the basement of the house.

Rent : 15 000 Kc + payments , 3 000 Kc for garage (remote controlled doors) in case you would like to rent it. Call and I will show you the flat at any time. I am really in hurry to rent it. Do not hesitate and call me)

Bonus:

• Very strong walls and neighbors that probably do not exist (never heard of them).

• Also you could rent flat only until June – July (you do not have to pay rent for whole summer – most of landlords would want you to pay) or for a long term.

• Outgoing landlord always ready to help you ;)

• Really great accessibility by public transport

Only email (During a day I am an office worker, so I will not be able to answer via phone)

eldar.kurmakaev@gmail.com

No fees to real estate agency!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu231561
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.