Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 173 m² bez realitkyVinary - Kozojídky u Vinar, Královéhradecký kraj

Vinary - Kozojídky u Vinar, Královéhradecký kraj
Cena1 070 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 538 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Majitel nabízí k prodeji dům v malebné vesničce Kozojídky – obec Vinary. Dům je situován v klidném prostředí obce. Určen k rekonstrukci na rekreační objekt nebo na rodinný dům k trvalému užívání. Rekreační objekt lze zrekonstruovat tak, že přes svou malebnost nabídne standardní podmínky pro rekreaci, které od takové nemovitosti dnes běžně očekáváme. Může to být i pojistka pro příjemné a klidné bydlení v pokročilém věku, která bude zajišťovat klid a případný bezbariérový přístup. K domu náleží oplocená zahrada o rozloze 1028 m2 + stodola volně stojící o rozloze 18 m x 12 m + kolna volně stojící o rozloze 3 m x 5 m.Celková výměra 2019m2.

Dispozice domu je v plánku a je velice lehce přestavitelná, může tak vyhovovat jakékoli vaší představě vás jako rekreanta nebo trvale bydlícího v daném domku. Vnější rozměry jsou 6,5 m šířka a 26,5 m délka. V domě jsou k dispozici dva funkční komíny, které jsou strategicky dobře umístěny + pec (kamna). Najdeme zde i k užití podkroví, které nám skrývá další možnosti výstavby.

Plná občanská vybavenost se nachází v 9 km vzdáleném Novém Bydžově, nebo 7 km vzdálené obci Smidary. Dostupnost měst: Praha 95 km, Hradec Králové 38 km, Jičín 18 km, Chlumec nad Cidlinou 15 km. Vyhledávaný Český ráj 25 km.

Infrastruktura obce: plyn, elektřina, vodovodní řád, kanalizace, internet.

Veškeré sítě jsou na hranici pozemku, která je ovšem vzdálena od domu jen několik metrů (voda, kanalizace 2 m a plyn HUP u domu). Dům tak lze připojit bez větších nákladů. V domě je rozvod vody z vlastní funkční studny, je také připojen na elektřinu. Dům se může pyšnit perfektním umístěním v obci a velice zachovalou střechou, dům je postaven z cihel. Prohlídka možná po domluvě. Finanční podmínky dohodou.RK a staveb.-obchodní spol. nevolejte !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu231655
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha173
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.