Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 99 m² bez realitkyNa Srážku, Praha - Modřany

Na Srážku, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby6 700 Kč


Nabízím jižně orientovaný byt s terasou a výhledem do zeleně v Rezidenci Belárie Modřany. Rezidenční dům je vybaven recepcí s 24hod. službou, kamerovým systémem, posilovnou a saunou pouze pro rezidenty. K domu patří uzavřená společná zahrada. V bytě je vstupní chodba s domácím telefonem, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem (lednice, mrazák, trouba, myčka nádobí, varná deska s digestoří). Byt má dvě ložnice a dvě koupelny (1x s vanou, bidetem a toaletou a 1x se sprchovým koutem, bidetem a toaletou), vestavěné skříně, klimatizace. K bytu náleží parkovací místo v podzemní garáži a sklepní kóje.

Celý projekt je situován do velmi klidné a čisté lokality v Modřanech. Do centra je cca 20min. tramvají. V místě je velmi dobrá občanská vybavenost včetně sportovního vyžití (tenisové kurty, cyklostezky, inline trasa podél Vltavy, golfové a beachvolejbalové hřiště).

Volný od dubna 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu231817
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Plocha99
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.